Sajam PRAVO DOBA 2017 – poziv na panel diskusiju „Srebrna ekonomija: razvoj proizvoda i usluga za starije osobe“

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na treći po redu Sajam Pravo doba, sajam za 50+ generacije koji će se održati od 18. do 20. svibnja 2017. u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma u organizaciji Zagrebačkog velesajma, Grada Zagreba i Zaklade Zajednički put. Riječ je o prvom sajmu u Republici Hrvatskoj za starije građane, ali i sve druge generacije koje žele aktivno i zdravo starjeti.

          Posebno nam je zadovoljstvo pozvati sve zainteresirane na prigodnu panel diskusiju „Srebrna ekonomija: razvoj proizvoda i usluga za starije osobe“ koja će se održati 18. svibnja nakon svečanog otvorenja s početkom u 12:00 sati u dvorani Zimski vrt Zagrebačkog velesajma.

Na panel diskusiji će govoriti stručnjaci iz različitih područja ekonomije i civilnog društva:

  • Ana Knežević, predsjednica Hrvatske udruge za zaštitu potrošača
  • Ines Vrban, upraviteljica Zaklade Zajednički put
  • Dražen Nikolić, direktor The Founder Institute Croatia,
  • Ivo Fatović, direktor turističke agencije MEDIA TURIST d.o.o.
  • Vice Jakovljević, Hrvatski telekom

           Cilj panela je otvoriti diskusiju i odgovoriti na pitanja o trenutnom stanju i potencijalima razvoja tržišta usluga i proizvoda namijenim starijoj populaciji u Hrvatskoj. Kakva je demografska prognoza i što ona znači za razvoj ekonomije, koliko su starije generacije prepoznate kao veliki potrošači za koje se vrijedno boriti? Na koji se način štite prava starijih potrošača? Kakva je ponuda i kvaliteta postojećih proizvoda i usluga? Istražuju li se potrebe starijih generacija i kako?

Bilo bi nam zadovoljstvo da se pridružite panel diskusiji i svojim sudjelovanjem doprinesete u raspravi ove važne teme.

May 16, 2017

Ostali projekti